ΑΡΧΙΚΗ


  
Select Language: EN RU
ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

» Αρχική » ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 


Γιατί να επιλέξω την ΕΠΙΠΛΟ - ART ;
Η ΕΠΙΠΛΟ - ART ΜΙΧΑΛΑΣ από το 1982 οπού και ξεκίνησε την εμπορική και κατασκευαστική της
λειτουργία είναι μια 100% ελληνική εταιρία οπού εδώ και δεκαετίες είναι ταγμένη στο ελληνικό ποιοτικό   έπιπλο, όλα τα υλικά τον επίπλων που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα για τη καλύτερη δυνατή ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν. Έτσι είμαστε σίγουρη πως η επιλογή που θα κάνετε θα είναι σίγουρα μια αξιόπιστη λύση.

back to top


Από τι  υλικά κατασκευάζονται τα καθιστικά, τα ξύλινα έπιπλα, και τα υπόλοιπα μέρη τον επίπλων της ΕΠΙΠΛΟ - ART ;
Τα καθιστικά (σκελετός) της ΕΠΙΠΛΟ - ART κατασκευάζονται από λευκή ξυλεία (πεύκο ή ελάτης) τα μαξηλάρια είναι κυψελοτά διαμοιρασμένα σε θαλάμους, τα ξύλινα έπιπλα κατασκευάζονται από ξυλεία Δρυ, Καρυδιάς και λακαριστές επιφάνειες όλα εξολοκλήρου από mdf υψηλής ποιότητας, με γνώμονα τα έπιπλα να αντέχουν στον χρόνο.

back to top


Τι εγγύηση έχουν τα προϊόντα της ΕΠΙΠΛΟ - ART ;
3 έτη οι βαφές λούστρων των επίπλων
1 έτος οι βαφές έγχρωμων λούστρων των επίπλων
2 έτη τα λοιπά μηχανικά μέρη των επίπλων
3 έτη έως 10 έτη τα στρώματα αναλόγως την κατηγορία του
1 έτος για επενδύσεις τεχνοδέρματα και υφασμάτινα μέρη των επίπλων

back to top

 4
Μπορεί ένας σύμβουλος διακόσμησεις της ΕΠΙΠΛΟ - ART
να με επισκεφτεί στον χώρο μου ;
Ένας σύμβουλος πωλήσεων θα σίγουρα κοντά σας για να επιλέξετε τα έπιπλα που ταιριάζουν στον χώρο σας της αποχρώσεις για ένα αρμονικό μοντέρνο σπίτι και να διμιουργήσεται μαζί έναν δικό σας ονειρεμένο χώρο.

back to top

Μπορώ να παραγγείλω από την ΕΠΙΠΛΟ - ART on-line ή τηλεφωνικά ;
Τηλεφωνικά μας είναι επιτρεπτό. Στο άμεσο μέλλον θα μπορείτε και ηλεκτρονικά. Προς το παρών μπορείτε να συμπληρώνεται την φόρμα τον προϊόντων και να την αποστέλλεται ηλεκτρονικά οπού βρίσκεται κάτω από κάθε προϊόν με τα πλήρη στοιχειά σας, αν αυτό είναι επιθυμητό από εσάς.Τουλάχιστο τα βασικά, μόλις παραληφθεί από κάποιον σύμβουλο πωλήσεων θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

back to top

Σε πόσο χρόνο παραδίνονται τα έπιπλα της ΕΠΙΠΛΟ - ART ;
Ο χρόνος παράδωσεις των επίπλων σας είναι 15 – 20 μέρες εργάσημες. Λίγες μέρες πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία παράδωσεις το τμημα διακίνησης επικοινωνεί μαζι σας ώστε να κλείση ραντεβού για την ακριβή ημέρα και ώρα παράδωσης της παραγγελίας σας.

back to top
 

Ποιό είναι το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης ;
Το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης περιλαμβάνεται στην τιμή, όπου αυτό αναφέρετε και αφορά την έδρα της εταιρίας στον νομό Χαλκιδικής και νομό Θεσσαλονίκης.Για τους υπόλοιπους νομούς υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση, ανάλογα φυσικά με το μέγεθος της παραγγελίας. Εναλλακτικά εφόσον δεν επιθυμήτε την παράδοση των εμπορευμάτων από εμάς μπορείτε να επιλέξετε την παραλαβή από της κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας ή την παράδοση σε πρακτορείο της αρεσκείας σας.

back to top


Πως μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία ;
Για να ξεκινήσει η παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί η συμφωνυθείσα προκαταβολή (τουλάχιστον το 30%) της παραγγελία σας και εξόφληση μετρητοίς πρίν ή κατά την παράδοση ή ακόμη και με την πιστωτική σας κάρτα.

back to top
 

Τί προετοιμασία πρέπει να κάνω πρίν επισκεφτώ την ΕΠΙΠΛΟ - ART για να επιλέξω τα έπιπλα μου ;
Πριν την επίσκεψη σας στην ΕΠΙΠΛΟ - ART θα ήταν ακόμη πιο εύκολο για εσάς μια πρόχειρη κάτοψη του χώρου, ώστε να μπορέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος να σας προτείνει ανάμεσα σε χιλιάδες λύσεις για όλο το σπίτι. Εσείς εκφράζεται την φαντασία σας και εμείς δημιουργούμε τον ιδανικό χώρο που θα τον απολαμβάνεται για χρονιά!        

back to top                                                                                                                          
- ΕΤΑΙΡΙΑ
- ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
- ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
37 ΧΛΜ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΤΗΛ.: 23710 32011, 23710 31966
FAX: 23710 21157, e-mail: info@epiplo-art.grCopyright © 2013 -- Κατασκευή Ιστοσελίδων by infocus